Wednesday, June 15, 2011

WITH HIM :)

Assalamualaikum
hye blogie and my followers
hahaha
hari ni aku rasa nk sangat update kau blog
because i feel so bored
if i not feel bored . tak adanya aku nak update kau blog
hahahah
sory la ea blog

so .. today . entry aku sgt2 la menarik .
korang pon msti dh tahu kn kalau tajuknya '' WITH HIM " tu apa lg kn
mstilah pasal pakwe aku 
hahahaha
so .. last 2 week aku pg visit him with my uncle
if feel so happy la kn . coz pak cik aku ni yg offer dri die utk bawa aku pg jumpa my sayang ni 
aku pon apa lg on jela kan .
hahah . or dh ajak tu . tak kn la tak nk pula

so .. aku pon ble thu je pak cik aku ckp die on .
apa lg .. lets packing beg la kn . tak kn nk melengah2kn masa plk
mle2 ingtkn nk buad suprises utk die kn 
dtg tak nk bgtau . tp tkut mama die marah plk
so .. aku pon bgtau la die
nmpknya die pon excited nk aku dtg kn . asyik tnye ble nk dtg ni .

so ... setibanya aku dirumah die
aku nampak la ada org bru atas kerusi 
oh god ! rse nk nages ble aku tgk keadaan syg aku mcm tu
sedih sgt2 . perut besar . tgn kecik , kaki kecik , mke tembam ,
oke . skng bru aku paham . kenapa die tak bole layan aku mcm dulu lg
aku ingat die dh oke sikit kn .. fizikal die dh tak mcm tu lg
rupanya masih belum pulih sepenuhnya
tp ... dlm keadaan die mcm tu . die still lg bole tersenyum utk aku
terima kasih syg !
sy lega bila tgk awak tersenyum

oke .. masa kt rumah die tu kn
ha . aku la tlg mama die buad kerja semua ,
masak . hehe . basuh pinggan , tlg hidang2kn makanan , buad minum ptg
ehem2 . ini lah ciri2 menantu yg di cari tau 
hahaha . 
cye tak ? apa ? tak cye ?
oke . korang tgk gambar ni oke .
ha . gmbar ni di snap oleh syg aku la .
setia die ddk kt dapur tgk aku masak
hahahahahhaha


tengok2 samapi2 je terus masak taw
hahaha ..
tudung pon tak bukak lg
hehe . bkn sbb apa . sbb ada tetamu kt rumah tu
sbb tu tak bkak tdung


penuh perasaan siak aku masak . samapi tak perasan die amek gmbr
padahal goreng jemput2 je 
hahahaa

oke . so now lets see my romantic picture with him
auu . auu . auu


hehehe 
saya suka bila tengok awak tersenyum macam ni
gerammmm !! grrrrr

so .. ending of the entry ni
sepanjang aku kt rumah die ni .
aku rse happy sgt2 . sbb dpt temakn die mkn . mghadap je mke die 
tak rse bosan pon  . but rse mcm nk baring je kt sebelah die taw
so . org selalu ckp dgn aku .
tinggalkn jela pkwe kau tu .. die sakit kot 
org mcm tu yg kau nak kawin ke
jawapan aku . yesssss dgn die la aku nk kawin
sory oke . walau mcm mner keadaan die sekali pon 
cinta aku utk die je kot
even anak raja nk masuk meminang sekali pon aku tak nak
( mcm yerk2 je ada anak raja nk . haha .perasaan je )
aku nak die jerkk . hati aku . half for my family half for him
so . alhamdullilah . skn die semakin pulih
dh lyn aku balik mcm biasa .
dh boleh manje2 semua .
hahaha


lidah itu menunjukkn aku tgh gatal
hahahahha




so .. now . mood aku tak ada lg sedih 
sedih tu ada la . sedih sebab rindu family aku ngn die
hampeh class aku utk sem ni . pack gila
so . end of the story , mmg nk puasa jela nnti aku balik
huaaaaaaaaaaaaa
:(

oke lah . ble aku senag nnti aku update lg oke
bye



2 comments:

ainn qiela said...

sweet

diriku memey said...

hahah . semut semua urung kami taw masa ni . hehe :D