Saturday, June 25, 2011

KENAPA AWAK SUKA USIK SAYA ?

Assalamualaikum 
hye blogie .. entry aku kali ni . ha nk menceritakan pasal ada la seseorang yg suka usik aku
grrrrrr ... sgt geram pd die .. tp tak pernah pon ada perasaan marah even die usik aku mcm mner pon
sbb .. die bakal jd bff aku
hohohoho

mmg hobi die ni usik org agknya kn
tp .. yg aku geram sgt .. bila aku usik die tu 
argghhh . die mcm tak ada perasaan la plk kn
selamba je . aku nk jgk sesekali menang
dlm petaruhan usik mengusik ni
tp malangnya . aku balik yg terkena dgn die

so .. korang nk thu mner aku kenal budak ni
ha . meh aku cerita meh . aku knl die masa tahun 2009
kt PLKN .
budaknya tak la tinggi sgt , tak kurus sgt , kulit hitam manis mcm aku ni
( tapi die perasan kurus dan tinggi )
hehe . masa kt kem kami tak serapat skg .
baik2 mcm tu je . sebab . masa kt kem die seorang yg pendiam 
tp .. dlm diam2 die . masih lg suka mengusik org
dan mse kt kem tu die tak geng dgn budak johor sgt . die geng dgn set2 die je
weeee .. tapi skg die dh geng dgn aku
masa kat kem dulu aku panggil die wira ,. sbb die mcm gengster 
hihihih
die ada simpan stu rahsia besar pasal aku mse kn kem dulu
bende yg tersangt2 rahsia
harap2 die tak ceritakan la rahsia tu kat org lain kn
mungkin stu die dan alin akn mnjadi bff aku

nk thu kenapa aku ske kwn dgn dgn die
oke first . sebab die baik sgt .. sporting , caring , perwatakan matured . yela bakal cikgu kn
tak kn nk mcm budak2 pula . ada kene buli dgn student pula 
pastu kadang2 buat aku gelak tak henti2 . sebab apa yang die ckp tu sbnrnye buat aku gelak 
selalu mendengar masalah aku . walaupon kt fb je aku lauhkan
suka melayan kerenah aku yg mcm budak2 ni

oke kat sini saya nk ckp dgn awk cik kepok lekor( bukan nama sebenar )
sy suka kawan dgn awak . saya harap awak pon suka kawan dgn sy 
saya sayang awak dan  saya rindu awak sgt
hihihi
kalau bole sy nk jmpa awk skg
kalau bole la kn . tp apa kn daya masing2 jauh
saya harap satu hari nnti awk , sy dan alin akn berjumpa semula oke
sy rindu kamu berdua sgt2

dan tak lupa juga aku nk beterima kasih pd PLKN
sbb temukan sy dgn kepok lekor ( bukan nama sebenar )
atau dgn lebih dikenali sbgai along
semua org masa kat kem panggil die along
so .. dgn itu . aku rasa bersalah . sebab tak tahu nme die
die kedekut kot . org tnye nme die spe die bknya nk bgtw .
tengok . die mmg suka buat aku mcm tu

oke . skng aku nk buktikn kt korang semua yg die mmg suka usik aku 

  1. nur hamemey

    juz aLoNgawk xjwb soalan sy. knpe awk gemok?

    eii . sebab saya senang hati . ada kawan macam awak :D

nur hamemey

juz aLoNgawk gemok tp awk perasan comey kn? =)

betul kan aku ckp die mmg suka usik aku
itu semua bukitnya 
tak apalah . aku tau itu smue hnye gurauan semata2
hohohhoohho
apa2 pon aku harap die akn kekal jd kwan aku
tengs cik along coz being my friend
now lets see her picture



hiihiihih .. inilah die cik kepok lekor semasa berusia 18 thun .
hohhoho . yang gemok tu die . yg kurus tu murnie
kawan sy jge . 



hihihi . inilah die skg . aku pon tak thu ni gmbr zman bila 
aku main rembat je kt fb . 
jgn marah ye cik kepok lekor 
:D

apa2 pon awk tetap yg terbaik cik kepok lekor
( bukan nama sebenar )
syg da rindu awk 
:)



2 comments:

arien_eryn said...

de jgk nme aku kan...hahahah...terharu...lme xbke fb jd rndu kt kamu smua ;(

diriku memey said...

heheh . mstilah . org penting tu masa kt kem .. heheh .. rindu kamu juga :)