Friday, May 20, 2011

YESSS ! SAYA MIMPI DIA LA :)

Assalamualaikum
hye blogie . entry aku kali ni best sgt2 . rasa happy gler
sbb .. entry aku semalam aku ada ckp yg aku dh lama tak mimpi die kn
so .. mlm smlm aku tidur
akhirnya aku mmpi die ..
hehehe
best sgt2 
kan aku dh ckp . die mesti rindu aku pnye .
sbb tu aku mmpi die .
hehehe

nak taw aku mmpi apa .
best taw . romantik sgt2 . aishh .. yg aku geram time aku mmpi best ada hp aku pon mula la nk memekak
time aku tak mmpi apa2 . tak ada plk orang nk call ke msg ke 
eii geram . dh mmpi aku sekerat jalan je .
nyamaph2 

oke2 . balik pd cita mmpi aku td
pada suatu hari .. aku ddk kt luar sorang2
then . ada la satu kereta tu berhenti dpn rumah aku
sekali aku tgk my bby .
die dtg senyap2 konon2 nk buat surprises
selalu luar mmpi pon mmg mcm tu
then ,,, dlm mmpi tu die tak berapa sihat
so .. dgn itu die baring jela kat kerusi 
aku pnye sengeh mse tu jgn ckp la . kalah kambing ..
happy gle . menitis airmata aku ni sbb terlalu gembira .
aku suapkn die makan . aku jaga die dgn sepenuh hati yg ikhlas 
sayang la katakn .
romantik sgt masa tu . dlm skit2 tu die still belai2 aku dgn penuh kasih syg 
arghh ... rindunya aku kat die .
walaupon tu semua dlm mmpi . tapi dpt juga ku lepaskn rindukan
hehehehe
pastu aku mmpi aku picit2 kaki die . bdn die smue . yela die kn sakit ,
pastu ... korang nak taw tak apa jdi .
hp aku pon berbunyi .. geram aku .
sbb mmpi aku tergantung . tak ada kesudahan ,.
geram2 . rse nak cmpak je kt kubur aku hp ni .
nasib baik la masih bole pk pnjg lg .
sabor jela aku .

apa2 pon ini smue hanya mmpi memey .
jgn nak suka sgt ea . belum tentu ianya akn mejadi kenyataan 
aku tak tahu la kalau aku jumpa die betul2 nnti mcm mner .
hm . takut2 .
sedih pon ada . bukan apa .. aku takut die tak nak layan aku mcm dulu lg.
dan aku akan pastkan aku akn layan die dgn baik bila aku jumpa die nnti
:)

okelah . aku tak tahu nak cerita apa lagi .
bye
:)

No comments: